Våra leverantörer och samarbetspartners

www.sanego.se
Med kunskap och kvalité, tillsammans med service och flexibilitet och ett brett sortiment av prestationslösningar, ger vi dig det bästa medlen för just dina rengöringsproblem. Med en lång och kvalificerad erfarenhet garanterar vi produkter du blir nöjd med.

www.blueandgreen.se
Blue & Green säljer och marknadsför kemiska produkter för den grafiska branschen, grafittisanering, transportsektorn samt industrier i Danmark, Sverige och Norge.

www.centerpac.se
Center Pac Sweden AB är en förpackningsindustri med inriktning på brandklass 1, 2 och 3 produkter. Vi marknadsför ett brett sortiment bilvårdsprodukter under vårt varunamn FROSTY®, samt legofyller flytande brandfarliga produkter, ex. aceton, balsamterpentin, lacknafta, förtunningar m m.

www.alconab.se
Högtryckssystem för proffessionella användare. Högtryckstvättar, dammsugare, klädseltvätt, Gloria kempåläggare osv.

www.packgroup.se
Stort utbud av kvalitativa och prisvärda kempåläggare, plastpumpar och trycksprutor. Med bl a varumärken som Mesto och Canyonsprutor.

www.3mauto.nu
3M Autoprodukter erbjuder lösningar från slipning till polering med avancerad teknologi för plåt- och lackverkstäder.

www.flexscandinavia.se
Flex elverktyg för yrkesfolk. Polermaskiner osv

www.yellowregister.se
Vi bygger din webbsida och designar den efter dina önskemål eller skapar ditt e-handelssystem med produktbilder och information. Vi registrerar domännamn, pekar domänen, erbjuder mail, webbmail, länk från vår företagsportal, sökord, sökmotorsanmälan, webbhosting med obegränsad trafik samt fri support och teknisk support. Yellow Register är en av Europas största webbyråer. Vi har byggt över 50 000 webbsidor.
www.vikan.com
Proffesionella tvätt- och städborstar.
www.wer.se
Wer Agenturer tillhandahåller slipmateriel, polermedel och tryckluftsmaskiner för proffs. Med varumärken som 3M, Flexipads, Shinano, Rupes, Hazet, Eurolube, Mega osv.